Annie Sloan Chalk Paint®

ANNIE SLOAN CHALK PAINT® dekorativne boje

Otkrijte svijet ANNIE SLOAN CHALK PAINT® boja za namještaj i za sve čega se dosjetite u vašem domu. Chalk Paint® je svestrana boja za namještaj koju je razvila Annie Sloan 1990. Bez potrebe za brušenjem ili premazivanjem, jednostavno možete otvoriti limenku boje, zasukati rukave, umočiti četku i nanijeti boju na namještaj. Radi na drvu, metalu, laminatu, betonu, u zatvorenom prostoru, na otvorenom i izvan njega.

ANNIE SLOAN SATIN PAINT SATENSKE BOJE

Annie Sloan Satin Paint satenska boja je periva, brzosušeća, unutarnja boja na bazi vode s niskim sadržajem hlapivih organskih spojeva - HOS-a (VOC-a) s 10 % sjaja. Boja ne smrdi. Certificirana je kao sigurna za igračke s A+ EU ocjenom za zrak u zatvorenom prostoru. Razvijena je kako bi ponudila suvremeno rješenje "u jednom koraku" za bojanje drvenog i metalnog namještaja. Razlikuje se od Annie Sloan Chalk Paint® boje po tome da na satensku boju nije potrebno nanositi vosak ili lak. Uzbuđeni smo što su se lansirale potpune nove Annie Sloan satenske boje. Pogledajte novu paletu!

ANNIE SLOAN WALL PAINT ZIDNE BOJE

Zidna boja čvrsta je boja za kućanstvo na vodenoj bazi koja podnosi sve što joj život baci. Robusna je, glatka, maziva i jednostavna za upotrebu s luksuznim mat završnim efektom i vrlo blagim sjajem. Zidna boja na bazi vode s niskim sadržajem hlapivih organskih spojeva - HOS-a (VOC-a) ne smrdi i idealan je izbor za brza preuređenja vašeg doma ili dječijih soba a da pri tome ne iselite iz kuće.

ANNIE SLOAN CHALK PAINT® VOSAK I ZAVRŠNI PREMAZI

Savršeni pratitelji Chalk Paint® bojama. Annie je razvila niz proizvoda za završnu obradu idealno usklađenih s Chalk Paint® bojama za praktične rezultate i dekorativne efekte, bilo da želite savršenu patinu, starinski izgled ili pozlaćeni rezbar. Zaštite i "zaključajte" svoje obojene komade Chalk Paint® voskom ili lakom i proširite umjetničke horizonte voskom u boji, bisernom glazurom ili pozlaćenim voskom.

annie sloan decoupage papiri

Annie Sloan decoupage papiri rezultat su ekskluzivne suradnje s britanskim Kraljevskim hortikulturnim društvom (RHS) koje je Annie omogućilo neviđeni pristup njihovim knjižnicama.

ANNIE SLOAN ŠABLONE

Svestrana kolekcija šablona nadahnuće crpi iz Annienih putovanja po cijelom svijetu. Prevezite se sa šarenih tržnica Jaipura na seoske livade u Oxfordshireu. Ove šablone za višekratnu uporabu i pranje savršen su dodatak vašem priboru.

KISTOVI I OPREMA

Vaše bojanje i nanošenje voska, apliciranje šablona nikad neće biti brže, lakše i efikasnije nego što je sa Annie Sloan kistovima i opremom. Bez obzira tražite li glatku završnu obradu ili teksturiranu četku ili kist, Annie-ni ergonomski oblikovani kistovi i alati daju vam slobodu stvaranja vlastitog osobnog stila.

ANNIE SLOAN KNJIGE I MAGAZINI

Vodeći revoluciju dekorativnih boja u posljednja tri desetljeća, Annie Sloan postala je jedna od najcjenjenijih svjetskih stručnjaka za boje i tehnike. Objavila je 26 knjiga o ukrasnom slikarstvu, prodanih u više od 2 milijuna primjeraka diljem svijeta. Ima 8 tiskanih knjiga na 9 jezika i dvogodišnji magazin "THE COLOURIST" - sve je dostupno i kod nas.