Priča o De Colores Studiu

De Colores Studio je nastao iz ljubavi prema divnim i zdravim Annie Sloan Chalk Paint® bojama s kojima možete obojati sve materijale. Toliko smo se zaljubili u njih da nam je bila jedina želja dovesti tako genijalne boje i u Hrvatsku i podjeliti s vama jednu priču s kojom možete promijeniti i unijeti vaš pečat u vaš dom – vaš namještaj, interijer i eksterijer.

Jednom kada probate obojati bilo koji komad vašeg namještaja poželjeti ćete obojati sve u vašem domu!:) Bojanje je jednostavno i svi mogu bojati, baš svi i oni koji nemaju iskustva i nikada kist nisu držali u ruci.

U De Colores Studiu također ćete moći naći i proizvode istaknute ljubavlju, strpljenjem i vrijednim ručicama.
Brendove Legaraches, Bambolina Mia samo su od nekih proizvoda koje ćete moći vidjeti i kupiti.

Željeli smo ovaj koncept trgovine sa hrvatskim rukotvorinama ispuniti i sa zdravim i nehlapljivim prekrasnim dekorativnim Annie Sloan Chalk Paint® bojama, koje smo doveli na Hrvatsko tržište i ponosni smo zastupnik Annie Sloan Chalk Paint® boja i svih Annie Sloan proizvoda u Hrvatskoj.
S njima želimo probuditi vašu strast za obnovom i kreiranjem starog i novog namještaja, vaših najdražih komada u vašem domu, vaših zidova, zavjesa, starog ali i novog vrtnog namještaja i svega čega se možete dosjetiti jer Chalk Paint® boje prekrivaju gotovo sve površine i materijale i tako pretvaraju vaše komade u prekrasne unikate.
Izgradite svoj vlastiti stil i dođite se upoznati sa Chalk Paint® bojama na našim početnim i naprednim radionicama.
Na pomno planiranim i osmišljenim radionicama možete upoznati i vidjeti Annie Sloan proizvode i steći početna i napredna znanja i trikove kako ih primjeniti i kreirati svoj osobni stil.

Vaše narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do četvrtka do 12 sati, sa dokazom o uplati, bit će isporučene isti dan, a već slijedeći dan ih možete očekivati na vašem pragu.
Dostava za cijelu Hrvatsku je 35 kn za pošiljke do 5 kg.

De Colores Studio je u vlasništvu tvrtke De Colores & Co. d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu.