Iron Orchid Design proizvodi

IRON ORCHID DESIGNS STAMPS - PEČATI

IOD Décor Stamps tvrtke Iron Orchid Designs u biti su ono što zvuče kao - pečat. Naši višekratno upotrebljivi IOD Décor Stamps pečati imaju moć transformirati predmet koji ste pronašli uz cestu u novo obiteljsko naslijeđe. Décor Stamps pečati izvrsno funkcioniraju s bojama, ali IOD Décor Ink tinta daje finije detalje i obično je malo prozirnija od boje.

Iron Orchid Designs Moulds - KALUPI

IOD Décor Moulds™ tvrtke Iron Orchid Designs crpe inspiraciju iz povijesne arhitekture i dizajna i dopuštaju utjecaju moderne upotrebe da stvori komade koji će biti omiljeni kreativcima u mnogim oblicima. Od dizajnera namještaja, do uređenja doma, do šećerne umjetnosti - postoji razlog zašto se IOD Décor Moulds™ favoriziraju u svim industrijama. Sada još veći i izrađeni od visokokvalitetnog silikona za hranu koji je siguran do 425° Fahrenheita (°F)/218° Celzijusa (°C), vaši će kalupi donositi radost u vašim kreacijama godinama koje dolaze.

IRON ORCHID DESIGNS Transferi

IOD Décor Transferi tvrtke Iron Orchid Designs dizajnirani su u mjerilu i motivu kako bi bili prikladni za dekor. Koristite ih kako biste svojim projektima namještaja, zidne umjetnosti ili pribora dodali jedinstveni dodir. Osjetljive na pritisak, nanosite ih trljanjem na površinu. Osigurajte dugotrajan rezultat brtvljenjem kvalitetnim brtvilom. Mnogi od naših novih Décor Transfera učinili smo "sagradivim" dodavanjem neprozirnosti (tako da izgledaju dobro kada se preklapaju) i samih dizajna učinili svestranijim, tako da djeluju vizualno, kada se koriste u kombinaciji. Pogledajte stranicu IOD Tutorial za više informacija o pečatima, prijenosima i kalupima!

Iron Orchid Designs - dodaci

IOD Decor Ink - dekorativna tinta (2 oz.) rezultat je bliske suradnje s posebnim stručnjacima za tintu. Razvili smo je kao prvu tintu napravljenu posebno za dekoraciju. Koristite je na zidovima, namještaju i tkaninama s IOD Decor pečatima kako biste stvorili prepoznatljive komade za svoj dom; Tkanine, namještaj, zidovi i još mnogo toga! Bogata pigmentima, arhivski, bez kiselina i otporna na blijeđenje. Vodootporna i postojana na preporučenim površinama, kada je suha. Vrijeme sušenja ovisi o površini i uvjetima. Napravljeno u SAD-u.