Annie Sloan Bookazine – THE COLOURIST IZDANJE 7

12.48 (94.03 kn)

Colourist je jedinstveni “Bookazine” (uvodnik poput časopisa, bez reklama poput knjige) posvećen dijeljenju strasti Annie Sloan za bojom. To je zbirna dvogodišnja publikacija koja sadrži 132 pažljivo odabrane stranice.

Ovo izdanje The Colourist je 7. izdanje Annieine inspirativne biblije The Colourist. Kao i uvijek, Bookazine je prepun zapanjujućih, ekskluzivnih fotografija oslikanog namještaja, kućnih obilazaka i korak po korak. Tema je “Going Green” i sadrži zvjezdane preokrete iz Annienih novih boja Annie Sloan Wall Paint boja Knightsbridge Green, Schinkel Green i Chalk Paint® u Firleu.

Postoji duboko uronjenje u rad i život kreativnih svjetiljki Jean Cocteau i Jean Paul Gaultier. Da ne spominjemo cijeli odjeljak posvećen Annieinom izboru nadolazećih dizajnera – od proizvođača tekstila do neovisnih tvrtki za izradu nakita – koje morate znati. Postoji impresionistička šablona za lice inspirirana Jeanom Cocteauom kako bi u vašu sliku unijela neki avangardni štih. Nadalje, hotel Chalk Paint® nalazi se uz druge kućne obilaske gurua interijera uključujući Pearl Lowe i Lukea Edwarda Halla. Možda je najuzbudljivije to što ćete se upoznati s Annieinom najnovijom suradnjom s RHS-om – ali morat ćete uzeti primjerak da vidite što je to.

Annie je toliko sigurna da će vam se svidjeti i dijeli skrivenu poveznicu, omogućavajući vam da pregledate stranice trenutnog izdanja!

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

                                                        “Pokretanje časopisa nadahnut s puno boja oduvijek je bio moj san!” 
     “Pođite sa mnom širom svijeta kako biste upoznali umjetnike i dizajnere koji koriste boju i uzorak i bojaju na svoj poseban način.”
                                                                                                                                                                                                   – ANNIE SLOAN