Annie Sloan radionica “OSNOVE + Božićni dodatak” – Varaždin

68.00 (512.35 kn)

MJESTO: Kukuljevićeva 20, varaždin

Vrijeme: Subota, 16.12.2023. 10:00 – 13:15 h

Upoznajte se sa Annie Sloan Chalk Paint® bojama i proizvodima na certificiranoj radionici Osnove; otkrijte kako možete jednostavno promijeniti i osvježiti vaš stari ili novi namještaj, kuhinju, zastore, dječju sobu bez kupovine novih komada ili udahnuti novim komadima vaš jedinstveni stil i osobnost. Annie Sloan Chalk Paint® boje su pravi izbor za davanje nove vrijednosti i osobnosti namještaju ili prostoru u kojem se boravi, na zdrav (boje su bez hlapivih organskih spojeva), brz i održiv način. Na radionici ćete napraviti vaš jedinstveni uradak sa Annie Sloan Chalk Paint® bojama i naučiti osnovne tehnike bojanja u 3 h. U cijenu je uključen sav potreban materijal.
Za prijave nas možete:
– nazvati na broj 0995965779 ili
– napisati nam email na: info@decoloresstudio.com ili
– kupiti ovu radionicu kao proizvod, gdje ćemo odmah vidjeti vaše podatke i tako ćete biti prijavljeni.
Dođite, bojajmo i podružimo se uz Annie Sloan Chalk Paint boje, grickalice i osvježavajuće piće.

Na zalihi

Opis

plan i program:

  • Kratki uvod o De Colores Studiu i o Annie Sloan Chalk Paint® bojama
  • Demonstracija osnovnih tehnika (tehnika bojanja; zaštite prozirnim voskom i stvaranja „vintage“ patine; tehnika bojanja dva sloja boje – boja preko boje, brušenja i otkrivanja donjeg sloja boje i zaštite prozirnim voskom; tehnika bojanja i šabloniziranja i zaštite prozirnim voskom)

što ćete naučiti nakon ove radionice:

  • pripremiti boju i površine za bojanje, obojati komad namještaja sa Annie Sloan Chalk Paint® bojom, dodati mu „vintage“ patinu, produbiti, potamniti boju sa crnim voskom ili posvjetliti boju sa bijelim voskom – naučiti kad i gdje se to primjenjuje i na koji način;
  • kako obojati komad namještaja u dvije ili više boja i otkriti slojeve boja i na taj način kreirati vlastiti stil i komad originalnog namještaja;
  • kako čisto i pravilno i bez muke primijeniti šablonu na bilo koji komad namještaja od plastike, drveta, zidnih i podnih pločica, parketa itd.
  • kako obojati i obnoviti svoje ormare, stolove, stolice, komode, kuhinjske fronte, zidne i podne pločice, vrata, stolariju, zidove i radijatore.
    sve mogućnosti primjene prozirnog voska da bi se ostvario mat izgled ili visoki sjaj te mogućnosti ostalih dekorativnih voskova.
  • kako dobiti svilen i mekan završni dodir i riješiti se tragova kista ili četke.

Dodatne informacije

TERMINI:

Subota, 13.5.2023. od 14:00 do 17:00 h