IOD Paint Inlay “Rose Chintz”

59.90 (451.32 kn)

IOD Paint Inlay-i su revolucionarni, prvi u klasi, vrhunski umjetnički proizvodi koji je revolucionirao DIY industriju i potaknuo kreativno istraživanje na svim razinama vještina. Ukratko, oni su SA-VRŠENI. IOD Paint Inlays su zanatski odgovor na prijenose dekora. Nisu naljepnica; nisu sintetički film ili tapeta; nisu decoupage.

Kada nanesete IOD Paint Inlay, boja se fizički ugrađuje u površinu vašeg projekta. Nakon sušenja, nosivi papir se uklanja, ostavljajući autentični oslikani dizajn i maslačastu, gotovo kožnu površinu na vašem komadu. Za detaljne instrukcije pogledajte video u nastavku.

Dimenzije: set od 8 kom. lista – dimenzija 30,48 x 40,64 cm

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Iron Orchid Design – IOD paint inlay.

KAKO FUNKCIONIRAJU PAINT INLAY-I??
IOD Paint Inlays izrađeni su od boja umjetničke kvalitete koje su posebno formulirane za dekorativnu upotrebu. Organske prirode, Paint Inlays prenose naslikani dizajn dajući pomalo raznoliku i jedinstveno lijepu estetiku svaki put kada se koriste.

Rezultati su vizualno zanimljivi, teksturno složeni i često inherentno uznemireni. Formula boje je ‘aktivna’ dok se ne zatvori. To znači da njime možete manipulirati i primijeniti posebne tehnike ili prilagođeni dodir prije nego što zapečatite svoj komad.

KAKO SE KORISTI IOD PAINT INLAY?
Osnovni koraci za upotrebu:

Korak 1: Planirajte raspored svojih dizajna na svoju površinu.

Korak 2: Koristeći rešetke na stražnjoj strani lista za umetke, obrežite po potrebi i ostavite sa strane. Ako koristite uzorak koji se ponavlja i kontinuirano redate uzorak, odrežite višak margine na svakom listu.

Korak 3: Na prikladno pripremljenu površinu nanesite izdašan i ravnomjeran sloj Annie Sloan Chalk Paint boje. Radite u malim dijelovima kako biste upravljali površinom papira dok radite, općenito ne većim od cca. A4 formata.

Korak 4: Dok je boja još mokra, položite list s bojom, stranom s dizajnom prema dolje (rešetke su otisnute na stražnjoj strani radi lakšeg prepoznavanja prednje i stražnje strane), u mokru boju, držeći je zategnutom.

Korak 5: Lagano poprskajte s ravnomjernom maglicom vode. Koristeći glatku vlažnu spužvu, meku presavijenu krpu ili silikonski valjak, utapkajte prema dolje ravnomjernim laganim pritiskom kako biste bili sigurni da dizajn ima dobar kontakt s obojenom površinom. Izbjegavajte pretjerano pomicanje ili povlačenje lista Paint Inlay nakon što je položen, jer to može uzrokovati zamućenje ili mrlje.

Korak 6: Ponovite korake 3-5 da biste dovršili svoj dizajn, poredajući svoje dijelove prema potrebi. Rešetke mogu pomoći pri usklađivanju rubova uzorka kada je to potrebno.

Korak 7: Ostavite paint inlay papir da se osuši na dodir. Vrijeme sušenja može varirati od 10 minuta do jednog sata, ovisno o uvjetima.

Korak 8: Kada ste spremni za uklanjanje listova Paint Inlay s površine, ravnomjerno pošpricajte vodom i ostavite 30 sekundi da se upije; ovo pomaže oslobađanju podloge ili papira. Počevši od jednog kuta, nježno povucite papir prema gore, držeći ga pod niskim kutom. Trebala bi lako izaći bez kidanja. Ako ne uspije, poprskajte drugi put i pričekajte trenutak, a zatim pokušajte ponovno.

Korak 9: Ako želite, možete koristiti vodu u šprici za omekšavanje dizajna, jer je pigment još uvijek pokretljiv i aktivan. Možete čak dodati i dodatne boje.

Korak 10: Nakon što ste zadovoljni dizajnom Paint Inlay, ostavite svoj projekt da se potpuno osuši. Vrijeme sušenja će varirati ovisno o debljini slojeva boje, količini vode korištenoj u procesu, sobnoj temperaturi i vremenskim uvjetima. Ako je površina mokra na dodir, nije potpuno suha. Da biste bili sigurni, pričekajte 24 sata.

Korak 11: Kada je sve suho, preporučamo sliku premazati a tako i učvrstiti sa Annie Sloan Chalk Paint prozirnim voskom ili Annie Sloan Chalk Paint lakomVažno je da lakovi ne sadrže jaka otapala – da im otapalo bude voda (tzv. na bazi vode).

Dodatne informacije

Dimenzije 30.48 × 40.64 cm