IOD transfer “JAPONICA”

42.47 (319.99 kn)

Dekorativnim Iron Orchid Design – IOD transferima lako možete uljepšati svaku površinu. Za lakše nanošenje preporučamo korištenje tvrde kartice ili gumenog valjka a na kraju je dobro sliku premazati a tako i učvrstiti voskom ili lakom.

Za više ideja pogledajte ideje za IOD transfer Japonica na Pinterest-u – ovdje!

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Iron Orchid Design – IOD transferi
trebaju malo dodatne njege, ali su vrijedni toga. Uz malo uputa, jednostavni su za korištenje i vašim projektima dodaju savršen trenutni stil. (Obavezno provjerite i bijele prijenose za prekrasan dizajn na vašim dubljim bogatijim bojama!)

PRIPREMA JE KLJUČNA.
Sačuvajte vaš transfer s njegovom podlogom sve dok ne budete spremni za transferiranje ili primjenu. Čuvajte ga od prašine ili krhotina, koji će ometati prianjanje. Nemojte dopustiti da ljepljiva strana transfera bilo što dodirne prije nanošenja. Prilikom rukovanja transferom, ne dopustite da se ljepljiva strana dodiruje (nemojte raditi u vjetrovitom okruženju). Nemojte pohranjivati transfer na ekstremnim temperaturama ili vlažnim uvjetima, koji mogu utjecati na prianjanje.

PRIMJENA
Počnite s čistom, suhom, mat površinom. Ako je lakirana, provjerite je li dobro osušena, a ako ste brusili boju provjerite da nema zaostale prašine. Sve će te stvari ometati prianjanje. Za najbolje prianjanje, zapečatite svoju projektnu površinu prije nanošenja transfera visokokvalitetnim poliakrilnim lakom na bazi vode u mat verziji poput Annie Sloan Chalk Paint laka u mat verziji.

Pažljivo uklonite bijeli papir ili podlogu sa transfera. Polako i pažljivo spustite transfer na željenu površinu, pazeći da se ne dodiruje sve dok nije pravilno postavljen na površinu. Upotrijebite male komadiće ljepljive trake kako biste ga držali na mjestu.

Koristeći priloženi alat ili neki po vašem izboru, počnite s jednog kraja prijenosa i čvrsto protrljajte kako bi slika prianjala na površinu. Učinite to dok se cijela slika ne prenese. Možete upotrijebiti i ruke i tako se aktivirati i na besplatnom treningu za ruke. 🙂 Ako se bilo koji dio ne prenese kada ga podignete, jednostavno ga vratite na površinu i još više protrljajte taj dio da se zaljepi na površini. Nakon što se prenese, čistom suhom rukom zagladite sve komadiće koji se nisu ravnomjerno zaljepili.

Na kraju preporučamo sliku premazati a tako i učvrstiti sa Annie Sloan Chalk Paint prozirnim voskom ili Annie Sloan Chalk Paint lakom.
Važno je da lakovi ne sadrže jaka otapala – da im otapalo bude voda (tzv. na bazi vode).

Dodatne informacije

Dimenzije 83.82 × 60.96 cm