Valjak sa uzorkom – “Cornflower”

31.00 (233.57 kn)

Fini silikonski valjak sa uzorkom cvijeta kukuruza “Cornflower”. Valjak sa ručkom za lakšu aplikaciju uzoraka na zidu ili namještaju.

Može se prati i ponovno koristiti.

Ukrasite zidove, namještaj, tkaninu, papir za omatanje…. Ovi valjci s uzorcima jednostavni za korištenje daju vam kontinuirani dizajn koji može pokriti bilo koju površinu, bez obzira na veličinu ili materijal.

Dimenzije: širina valjaka je 15 cm.

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

KAKO KORISTITI:

1. Nanesite boju po izboru na ravnu površinu.

2. Pričvrstite silikonski valjak na ručku i valjajte ga tanjuru s Annie Sloan bojom po izboru naprijed-natrag dok ga potpuno ne prekrijete s bojom.

3. Pričvrstite silikonski valjak s uzorkom i zarolajte ga rukom nekoliko krugova dok se uzorak ne prekrije bojom.

4. Postavite valjak s uzorkom na površinu na kojoj želite dizajn i pažljivo ga kotrljajte dolje i mirno. Nemojte jako pritiskati, već dovoljno da se dizajn otisne na vašu površinu dok motate. Kada dizajn počne blijediti, kistom ponovno nanesite boju na pjenasti valjak ili ponovite postupak umakanja.

SAVJET:

Za izradu kontinuiranog dizajna na većim površinama, označite lijevo i desno trajnim markerom sa strane silikonskog valjka kako biste znali svoju početnu točku. Na svakoj traci koju napravite uvijek počnite na istoj točki valjka.

Dodatne informacije

Dimenzije 15 cm

Možda će vam se također svidjeti…