“Wallart Stencil” na zidu sa Posh Chalk Interiors proizvodima

80.00 (602.76 kn)

MJESTO: De Colores Studio, PAVILJON 12, Interijer Centar, Velesajam, Zagreb

Odaberite dostupne termine

Upoznajte se sa Posh Chalk Interiors proizvodima: teksturiranim metalic pastama, patinama, pigmentima, šablonama za stvaranje divnih efekata na zidu, namještaju, slikarskom platnu, žardinjerama, gdje god želite. Naučiti ćete kako nanositi Posh Chalk metalic paste, patine i pigmente, kako napraviti teksturu s njima ili kako ih koristiti kao metalic boju.

Posh Chalk Interiors su odlični proizvodi koji prianjaju na sve (baš sve) vrste materijala, imaju učvršćivač u sebi, ne zahtjevaju temeljni premaz ili primer, i mogu se raznoliko nanositi i koristiti na svim površinama. Pravi i autentičan su izbor za davanje nove vrijednosti i osobnosti namještaju ili prostoru u kojem se boravi. Na radionici ćete napraviti vaš jedinstveni uradak sa Posh Chalk Interiors proizvodima i naučiti u 3 h tehniku “Wallart Stencil-ing” na zidu. U cijenu je uključen sav potreban materijal.
Za prijave nas možete:
– nazvati na broj 0995965779 ili
– napisati nam email na: info@decoloresstudio.com ili
– kupiti ovu radionicu kao proizvod, gdje ćemo odmah vidjeti vaše podatke i tako ćete biti prijavljeni.
Dođite, bojajmo i podružimo se uz Posh Chalk Interiors proizvode, grickalice i osvježavajuće piće.

Opis

plan i program:

  • Kratki uvod o De Colores Studiu i o Annie Sloan Chalk Paint® bojama
  • Demonstracija osnovnih tehnika (tehnika bojanja; zaštite prozirnim voskom i stvaranja „vintage“ patine; tehnika bojanja dva sloja boje – boja preko boje, brušenja i otkrivanja donjeg sloja boje i zaštite prozirnim voskom; tehnika bojanja i šabloniziranja i zaštite prozirnim voskom)

što ćete naučiti nakon ove radionice:

  • pripremiti boju i površine za bojanje, obojati komad namještaja sa Annie Sloan Chalk Paint® bojom, dodati mu „vintage“ patinu, produbiti, potamniti boju sa crnim voskom ili posvjetliti boju sa bijelim voskom – naučiti kad i gdje se to primjenjuje i na koji način;
  • kako obojati komad namještaja u dvije ili više boja i otkriti slojeve boja i na taj način kreirati vlastiti stil i komad originalnog namještaja;
  • kako čisto i pravilno i bez muke primijeniti šablonu na bilo koji komad namještaja od plastike, drveta, zidnih i podnih pločica, parketa itd.
  • kako obojati i obnoviti svoje ormare, stolove, stolice, komode, kuhinjske fronte, zidne i podne pločice, vrata, stolariju, zidove i radijatore.
    sve mogućnosti primjene prozirnog voska da bi se ostvario mat izgled ili visoki sjaj te mogućnosti ostalih dekorativnih voskova.
  • kako dobiti svilen i mekan završni dodir i riješiti se tragova kista ili četke.

Dodatne informacije

TERMINI:

Nazovite za termin: 099/5965779