Mint by Michelle

Što možete očekivati od decoupage papira Mint by Michelle iz Australije?

Kontinuirano se ažurira dizajn za Mint by Michelle asortiman decoupage papira kako bi bili sigurni da su savršeni za potrebe recikliranja i obnove namještaja. Dakle, kada kupujete decoupage papir Mint by Michelle tim se brine da ćete dobiti decoupage papir koji odgovara vašem umijeću i daje mu odgovarajuću kvalitetu. Cijeli proces odvija se lokalno u Geelongu u Australiji i ponosni su što mogu ponuditi šest zrcalnih decoupage dizajna. Odabire se veličina papira i težina te ih ispisuju u Geelongu. Gejša, Madam La Fevre, Konji Sepia, Studija u crno-zelenom, Bijeli labud i Mlada djevojka koja čita samo su neki od dizajna.

Savjeti kako aplicirati decoupage papir:

  • Nakon što kupite papir za decoupage, gotovo ste spremni za restauraciju vašeg predmeta ili namještaja. Postoji mnogo materijala na koje možete aplicirati decoupage, a jedan od glavnih je drvo. Također možete staviti decoupage na određene tkanine ako imate odgovarajuće ljepilo za njih.
  • Kada je u pitanju decoupaging drva, uvijek lagano izbrusite površinu. Provjerite je li lijepa i glatka kako biste izbjegli neželjene mjehuriće ili neravnine i provjerite je li površina bez stare završne obrade. Možda bi bilo primamljivo preskočiti ovaj korak. Međutim, ako iskoristite tu priliku, mogli biste završiti s umjetničkim djelom koje će se kasnije početi drobiti i guliti.
  • Mnogi ljudi više vole obojiti svoju površinu prije nego što primjene decoupage. Međutim, ako se odlučite za to, preporučamo korištenje Annie Sloan Chalk Paint boja ili Mineral Paint boje, koje nakon što se potpuno osuše, ponovno lagano obrusite kako biste bili sigurni da niti u boji nema neravnih površina.
  • Umjesto boje možete koristiti i temeljni premaz. Uvijek provjerite je li prvi sloj potpuno suh prije nego što na njega nanesete još jedan sloj boje ili temeljnog premaza.
  • Ako vam je ljepilo staro i grudasto, najbolje je kupiti novu bocu ili ga procijediti kroz sito;  grudice će na kraju uzrokovati neravnine i možda nećete moći zgotoviti svoje umjetničko djelo. Poštedite se stresa. Osim ovih savjeta za ljepilo, nikada nemojte prstima nanositi ljepilo.
  • Kada nabavite sve što je potrebno, pazite da vaša četka ili kist nema labave dlačice. Dlačice koje ispadnu mogle bi završiti u vašem ljepilu i prenijeti se na vaš projekt. Kada četkom premažete ljepilo, koristite brze i glatke poteze kako biste spriječili trganje i nabore na papiru. Pokušajte koristiti lagani i ravnomjerni pritisak.

Prva primjena papira za decoupage

Pokreni video
Pokreni video

Od početka do kraja proces decoupage transformacije

Pokreni video

Kako ispeglati decoupage papir?

Pokreni video

Kako primijeniti decoupage papir - brza i jednostavna metoda!

Pokreni video

Brza i jednostavna transformacija za tropski izgled dekupaž namještaja

Pokreni video

Nevjerojatna transformacija frida komode

Pokreni video

Super brzo preuređenje stola

Pokreni video