Pravila zaštite podatka

tko smo

Naša web stranica je: http://www.decoloresstudio.com.

ZAŠTITA POVJERLJIVIH PODATAKA KUPACA

De Colores Studio u vlasništvu tvrtke De Colores & Co. d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke registriranih korisnika koji su nužni za ispunjenje navedenih obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici De Colores Studio tima odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prikupljanje, obrada i korištenje Vaših podataka i osobnih podataka

Našu web stranicu možete posjetiti bez pružanja bilo kakvih osobnih podataka. De Colores Studio automatski prikuplja i pohranjuje informacije, koje nam prenosi Vaš preglednik, u datoteke poslužitelja. To su: vrsta/verzija preglednika, operativni sustav koji koristite, URL preporuke (prethodno posjećene stranice), naziv pristupnog računala (IP adresa), vrijeme zahtjeva poslužitelja. Navedeni podaci se koriste ekskluzivno za unaprjeđenje naše ponude i ne dopuštaju donošenje bilo kakvih zaključaka o Vama. Ipak, ukoliko koristite naš obrazac za kontakt, moguće je da Vas povežemo s Vašom IP adresom. Međutim, informacije iz datoteka poslužitelja nisu spojene s drugim izvorima podataka. Podaci u datotekama poslužitelja brišu se odmah nakon statističke analize. Osobne podatke prikupljamo, procesuiramo i koristimo isključivo ukoliko nam ih dobrovoljno pružite, na primjer putem našeg obrasca za kontakt. Podatke koje ste nam dobrovoljno pružili koristimo bez Vašeg posebnog pristanka i to isključivo za obradu Vašeg zahtjeva koji dobivamo kada nam se obratite. Nakon završetka obrade Vašeg zahtjeva, Vaši će podaci biti blokirani za daljnju uporabu te izbrisani nakon isteka propisa o poreznim i trgovačkim pravima, osim ako ste izričito pristali na daljnju uporabu Vaših podataka. Vaši osobni podaci neće biti proslijeđeni trećim osobama bez Vašeg pristanka. Međutim, u pojedinim slučajevima imamo pravo dati informacije o Vašim podacima nadležnim tijelima ako traže Vaše podatke u svrhu ispunjavanja svojih zakonskih ovlasti (npr. Kazneni progon). Ni pod kojim uvjetima Vaši osobni podaci neće biti prodavani trećim stranama.

Korištenje kolačića

Internet stranice koriste takozvane kolačiće na nekoliko mjesta. Oni služe kako bi naša web stranica bila razumljivija, učinkovitija i sigurnija. Kolačići su male tekstualne i slikovne datoteke koje su pohranjene na Vašem računalu i spremljene u Vašem pregledniku. Većina kolačića koje upotrebljavamo automatski se brišu na kraju Vašeg posjeta (takozvane ”kolačić sesije”). Ostali kolačići ostaju na Vašem računalu i omogućuju nam da prepoznamo Vaše računalo pri sljedećem posjetu i smanjimo vrijeme učitavanja naše web stranice (takozvani ”trajni kolačići”). Kolačići ne čine nikakvu štetu Vašem računalu i ne sadrže bilo kakve viruse. Na svojem računalu možete, u bilo koje doba, promijeniti postavke te označiti funkciju ”Do not accept cookies” (hrv. ”Ne prihvaćaj kolačiće”). Ipak, željeli bismo naglasiti da bi se u ovom slučaju, moglo dogoditi da našu web stranicu nećete biti u mogućnosti koristiti u potpunosti.

Izjava o pravu

Prema Odredbi o zaštiti podataka imate pravo na besplatne informacije o pohranjenim podacima o Vašoj osobi, podrijetlu i primatelju te svrsi obrade podataka i, ako je potrebno, pravo na ispravak, blokiranje i brisanje tih podataka. Na zahtjev, pružit ćemo potpune i besplatne informacije o podacima pohranjenim o Vama ili Vašem poduzeću u bilo koje doba, ispraviti, blokirati ili obrisati Vaše podatke te ćemo sa zadovoljstvom odgovoriti na Vaša pitanja o skupljanju, pohrani i korištenju Vaših podataka. Molimo Vas da svoje upite šaljete na našu e-mail adresu: info@decoloresstudio.com

Povlačenje suglasnosti

Ukoliko ste nam dali svoju suglasnost da Vas kontaktiramo, možete je opozvati u bilo kojem trenutku s učinkom na budućnost. Molimo Vas pošaljite e-mail na info@decoloresstudio.com

Sigurnost podataka

Budući da nam je sigurnost Vaših podataka bitna, štitimo našu web stranicu i druge sustave tehničkim i organizacijskim mjerama protiv gubitka, uništavanja, pristupa, izmjene ili distribucije Vaših podataka od strane neovlaštenih osoba. Usprkos redovnim provjerama, ipak, potpuna zaštita protiv svih rizika nije moguća.