Annie Sloan Pearlescent Glaze – sedefasti premaz

20.58 (155.06 kn)

Annie Sloan  Pearlescent Glaze je ukrasni završni sloj koji odražava svjetlost, na vodenoj je osnovi i pogodan je za upotrebu na obojenom ili neobojenom unutarnjem namještaju, zidovima i podovima.
Sedefasta glazura dat će uzvišeni, vrhunski, sjajni završetak. Nanesite Chalk Paint® boje za intenzivniju opalescenciju, ovo će najbolje djelovati na svjetlije boje kao što je Old White i ostale Chalk Paint® pastele. Također možete pomiješati Pearlescent Glaze s vrlo malim dodacima Chalk Paint® kako biste stvorili nježno svjetlucave, prozirne nijanse.

Dostupno u limenkama od 250 ml. Limenka od 250 ml pokrivat će približno 6m², pokrivenost je 24m² po litri, ovisno o površini i primjeni.

Samo 2 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Limenka od 250 ml pokrivat će približno 6m², pokrivenost je 24m² po litri, ovisno o površini i primjeni.

Za detaljan rad nanesite Chalk Paint® lak preko Chalk Paint® boje prije nanošenja ove biserne glazure. To osigurava zaštitu cijelog komada namještaja.

Alternativno ako želite možete upotrijebite vosak Chalk Paint® Wax nakon nanošenja detalja Pearlescent Glaze, ali imajte na umu da će ovo prigušiti opalescenciju završne obrade.

Vrijeme sušenja je približno 2 sata, ovisno o okolišnim uvjetima. Sedefna glazura nije prikladna za vanjsku upotrebu.

Pogledajte video vodič o Pearlescent Glaze s Annie Sloan za početak.

Za više informacija, savjete, trikove i tehnike provjerite informativnu tablicu o bisernoj glazuri.

Dodatne informacije

250 ml

250 ml