Annie Sloan Chalk Paint radionica “Osnove + dodatak” – Pula

68.00 (512.35 kn)

MJESTO: Gostovanje kod ShPula, Labinska 8 (kod Bauhaus-a)

TERMIN: Petak, 9.2.2024. / 17:00 – 20:15 h

Upoznajte se sa Annie Sloan Chalk Paint® bojama i proizvodima na radionici OSNOVE + dodatak.
Obučiti ćemo vas za rad sa Annie Sloan Chalk Paint® bojama, voskovima, zlatnim, srebrnim, bakrenim patinama, patinama u boji, transfer zlatnim listićima i otkriti neke dekorativne tehnike tijekom radionice. Boje su sigurne za vaše najmanje jer nemaju hlapvih organskih spojeva, ne smrde i certificirane su za dječije igračke.

Otkrijte kako možete jednostavno promijeniti i osvježiti vaš stari ili novi namještaj, kuhinju, zastore, dječju sobu bez kupovine novih komada ili udahnuti novim komadima vaš jedinstveni stil i osobnost. Annie Sloan Chalk Paint® boje su pravi izbor za davanje nove vrijednosti i osobnosti namještaju ili prostoru u kojem se boravi, na zdrav (boje su bez hlapivih organskih spojeva), brz i održiv način. Na radionici ćete napraviti vaš jedinstveni uradak sa Annie Sloan Chalk Paint® bojama i naučiti osnovne tehnike bojanja u 3 h. U cijenu je uključen sav potreban materijal.
Za prijave nas možete:
– nazvati na broj 0995965779 ili
– napisati nam email na: info@decoloresstudio.com ili
– kupiti ovu radionicu kao proizvod, gdje ćemo odmah vidjeti vaše podatke i tako ćete biti prijavljeni.
Dođite, bojimo i podružimo se uz Annie Sloan Chalk Paint boje, grickalice i osvježavajuće piće.

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

plan i program:

  • Kratki uvod o De Colores Studiu i o Annie Sloan Chalk Paint® bojama
  • Demonstracija osnovnih tehnika (tehnika bojanja; zaštite prozirnim voskom i stvaranja „vintage“ patine; tehnika primjene transfer zlatnih listića, tehnika patiniranja sa zlatnim, srebrnim i bakrenim voskom i patinama u boji)

što ćete naučiti nakon ove radionice:

  • pripremiti boju i površine za bojanje, obojati komad namještaja sa Annie Sloan Chalk Paint® bojom, dodati mu „vintage“ patinu, produbiti, potamniti boju sa crnim voskom ili posvjetliti boju sa bijelim voskom – naučiti kad i gdje se to primjenjuje i na koji način;
  • kako obojati komad namještaja u dvije ili više boja i otkriti slojeve boja i na taj način kreirati vlastiti stil i komad originalnog namještaja;
  • kako obojati i obnoviti svoje ormare, stolove, stolice, komode, kuhinjske fronte, zidne i podne pločice, vrata, stolariju, zidove i radijatore.
    sve mogućnosti primjene prozirnog voska da bi se ostvario mat izgled ili visoki sjaj te mogućnosti ostalih dekorativnih voskova.
  • kako primjeniti transfer zlatne listiće.