Annie Sloan RHS DECOUPAGE PAPIRI “BOTANICAL DRAWINGS”

18.58 (139.99 kn)

Botanical Drawings je jednostavan, elegantan i šarmantan Annie Sloan decoupage papir nastao u suradnji sa Kraljevskim hortikulturnim društvom (RHS) koji prikazuje čičak, kruške, jagode, limune i još mnogo toga. Slike su odabrane iz botaničkih crteža Crispijn de Passe ml. (1589/93-1670). Iz “Hortus floridus”. Arnheim: 1614.

Crispijn de Passe ml. rođen je u dinastiji grafika, a zanat je izučio kao graver, crtač i grafičar nizozemskog zlatnog doba od svog oca Crispijna starijeg. Ovo je jedan od najranijih radova uključenih u suradnju Annie Sloan s Kraljevskim hortikulturnim društvom (RHS). Dizajni su tiskani na skromnoj pozadini Old White boje (dostupna i kao Chalk Paint®, Annie Sloan Wall Paint zidna boja i kao Annie Sloan satenska boja), s naznakama Chalk Paint® boja Emile i Amsterdam Green u linijskom radu.

®Kraljevsko hortikulturno društvo (eng. Royal Horticultural Society) i njegov logotip su zaštitni znakovi The Royal Horticultural Society (registrirani dobrotvorni broj 222879/SC038262) i koriste se pod licencom RHS Enterprises Limited.

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Svi decaoupage papiri je Annie Sloan radila u suradnji s Kraljevskim hortikulturnim društvom, uključujući geometrijske dizajne te floru i faunu, tiskani su na obojenim papirnim papirima. Dizajnirani su tako da najbolje funkcioniraju s Chalk Paint® bojama i Annie Sloan Image Medium lakom za transfer slike ili ljepilom za decoupage papir.

Pakiranje sadrži 2 x Decoupage papira. 30 gsm/ 11 lbs (težina papira).

Veličina: 700 mm (27,6″) x 480 mm (18,9″)