Annie Sloan RHS DECOUPAGE PAPIRI “FLORIBUNDA”

18.58 (139.99 kn)

Floribunda je najživopisniji Annie Sloan decoupage papir u suradnji sa Kraljevskim hortikulturnim društvom (RHS) . Ovi bujni, veseli, razmetljivi cvjetovi nastali su kolažiranjem radova brojnih slikara; posebice ilustracije Caroline Marije Applebee (rođene u Londonu 1799.) i Grahama Stuarta Thomasa (1909. – 2003.). Annie je prenijela različite stabljike kako bi stvorila ovaj ljubomorni buket, koji cvjeta na pozadini Napoleonic Blue boje (dostupne i kao Chalk Paint® i Annie Sloan Wall Paint zidna boja).

Čini se da je Caroline Maria Applebee bila kći bogate obitelji srednje klase koja je posjedovala zimske vrtove i staklenike (čime je omogućila pristup biljkama i cvijeću koje je Caroline naslikala). Graham Stuart Thomas bio je partner u Sunningdale Nurseries sredinom 1940-ih i savjetnik za Gardens u National Trust od 1955. U 1960-ima je nagrađen RHS-ovom Veitch Memorial Medalom i Victoria Medal of Honour. Napravio OBE 1975., Graham Stuart Thomas je prepoznat kao hortikulturist, krunica, pisac i umjetnik.

®Kraljevsko hortikulturno društvo (eng. Royal Horticultural Society) i njegov logotip su zaštitni znakovi The Royal Horticultural Society (registrirani dobrotvorni broj 222879/SC038262) i koriste se pod licencom RHS Enterprises Limited.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Svi decaoupage papiri je Annie Sloan radila u suradnji s Kraljevskim hortikulturnim društvom, uključujući geometrijske dizajne te floru i faunu, tiskani su na obojenim papirnim papirima. Dizajnirani su tako da najbolje funkcioniraju s Chalk Paint® bojama i Annie Sloan Image Medium lakom za transfer slike ili ljepilom za decoupage papir.

Pakiranje sadrži 2 x Decoupage papira. 30 gsm/ 11 lbs (težina papira).

Veličina: 700 mm (27,6″) x 480 mm (18,9″)