Annie Sloan Wall Paint – zidna boja French Linen

11.15 (84.01 kn) 80.70 (608.03 kn)

Ova sivo-smeđa je sjajna boja za zidove. To je hladna neutralna boja koja stvara meko okruženje za bogate i svijetle nijanse! Boja je inspirirana tradicionalnim, starim lanom.
Ova je boja također dostupna u Chalk Paint® French Linen boji za namještaj i ostale materijale.

Količine:
120 ml – prekrije približno 1,5 m2
2,5 l – pokriva oko 27,5 m2.

Opis

Zidna boja čvrsta je boja za kućanstvo na vodenoj bazi koja podnosi sve što joj život baci. Robusna je, glatka, maziva i jednostavna za upotrebu s luksuznim mat završnim efektom i vrlo blagim sjajem.

RAZLIKE IZMEĐU ANNIE SLOAN CHALK PAINT® DEKORATIVNIH I WALL PAINT ZIDNIH BOJA!

  1. Chalk Paint® je dekorativna boja koja prianja na većinu površina i može se nanijeti nerazrijeđena i razrijeđena s vodom. Za kraj potreban joj je zaštitni sloj voska ili laka; ukoliko se nanosi na zid ovisno o efektu koji se želi postići može i ne mora se završiti sa završnim slojem voska ili laka.
  2. Obje boje su na bazi vode i imaju približno jednaku pokrivenost po litri.
  3. Annie Sloan Wall Paint zidna boja trajna je i periva, što je čini izvrsnom za zidove i stropove u najprometnijim prostorima. Zidna boja ne treba dodatnu zaštitu. Tipična je boja visoke kvalitete.

POKRIVNOST – 2,5 litre pokriva oko 27,5 m2.  Raspon ovisi o površini i načinu bojanja. Dodatni sloj može biti potreban pri prelasku iz svijetlih u tamne boje ili obrnuto.

NIJANSE – Zidne boje Annie Sloan odgovaraju nijansama Chalk Paint®. Odabrane su sjene koje dobro djeluju na zidovima.
Niste sigurni koju boju odabrati? Annie Sloan ton kartica za zidne boje koristi prave uzorke kako bi vam dala točan uzorak boja. Napominjemo da se boje razlikuju ovisno o postavkama zaslona. Ne možemo jamčiti da će se boje boje točno podudarati s bojom koju vidite na ekranu. Ako sumnjate, prvo naručite ton karticu za zidne boje ili limenku od 120 ml kao tester.

PISANJE KREDOM – Zidna boja Annie Sloan mat je boja na koju možete kredom pisati i brisati.

SUŠENJE – Na normalnoj sobnoj temperaturi, boja se suši nakon oko 40 minuta.

PRANJE ALATA – Operite četke i valjke u toploj sapunici odmah nakon upotrebe.

MOŽETE LI BOJITI NAMJEŠTAJ ANNIE SLOAN BOJOM ZA ZID?
Zidna boja je vrlo postojana boja koja se može koristiti i na namještaju, ali nema istu prianjajuću površinu kao Chalk Paint® boja. Za namještaj stoga preporučujemo upotrebu Chalk Paint® boje, a zidnu boju sačuvajte za ono u čemu je najbolja – bojanje zidova.

TREBA LI ANNIE SLOAN ZIDNA BOJA ZAŠTITNI VOSAK?
Za Annie Sloan zidnu boju ne treba vam zaštitni vosak. Zidna boja nije tako propusna kao Chalk Paint® boja, pa stoga ne treba završni premaz.

JE LI BOJA NETOKSIČNA? DA LI JE SIGURNA ZA KORIŠTENJE U DJEČJIM SOBAMA?
Zidna boja Annie Sloan boja je na vodenoj bazi i certificirana je kao „sigurna za igračke“ (Sigurno za igračke, BS EN 71-3: 2013).

Dodatne informacije

Pakiranje

120 ml, 2,5 l