Posh Chalk Patina Extending Wax

20.17 (151.97 kn)

Posh Chalk Patina Extending Wax – zaštitni prozirni vosak s mirisom badema

Vosak za rastezanje i razmazivanje uljnih patina i voskova; zaštitu sirovog drveta, zaštitu i zaključavanje Chalk Paint boje.

Posh Chalk vosak za produženje vrhunske je kvalitete i iznimno gust. Ima glatku konzistenciju poput laka i prekrasnu aromu badema. To je prozirni vosak idealan za zaštitu i poliranje bilo kojeg komada namještaja.

Možete ga koristiti za “brtvljenje ili zaključavanje” namještaja kako biste dodali zaštitu i dodali završni sloj vrhunske kvalitete sirovom drvetu. Stoga je idealno dodati ga kao vrhunsku završnu obradu namještaju koji ste prebrusili kao što su stolovi, podovi, lamperija, parketi, drvene grede i sl. Za vanjsko i unutrašnje korištenje.

Možete ga koristiti i s patinama Posh Chalk Patina i tako ćete razrijedit patinu kako bi napravili efekt ‘fade-out’ ili prozirnij efekt.

Posh Chalk Patina Extending Wax je luksuzni vosak za umjetnost i rukotvorine koji ima brojne primjene. Posebno ju je proizvela tvrtka Posh Chalk prema uputama Solly Jo kao savršena pratnja za prekrasnu ponudu Posh Chalk proizvoda.

Vosak je idealno nanijeti sa posebno dizajniranim Posh Chalk kistom za vosak – pronađite ga ovdje.

Pogledajte OVDJE nedavni popularni projekt izrade gdje se koristio ovaj vosak za rastezanje.

Imajte na umu da ovaj vosak za rastezanje ne sadrži hlapive organske spojeve – HOS (eng. VOC).

Posh Chalk Patina Extending Wax dolazi u pakiranju težine 200 grama i sadrži 200 ml voska.

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Dodatne informacije

Težina 2.22 kg
Dimenzije 11 × 11 × 6.5 cm