Annie Sloan Bookazine – THE COLOURIST IZDANJE 3

12.48 (94.03 kn)

Colourist je jedinstveni “Bookazine” (uvodnik poput časopisa, bez reklama poput knjige) posvećen dijeljenju strasti za Annie Sloan Chalk Paint® bojom. To je zbirna dvogodišnja publikacija koja sadrži 132 pažljivo odabrane stranice.

Treće izdanje Colourista usredotočeno je na “blues” (plave nijanse)! Blues je uvijek recesivan; što znači da čini prostor većim i očima privlačnijim. Osim toga, “blues” može biti divlje raznolik! Hladno i ledeno, toplo i sunčano, tamno i atmosfersko ili svijetlo i živopisno, pronaći ćete nadahnjujuće primjere prekrasnog “blues-a” koji odražavaju svaku od ovih raznolikih osobina unutar ovog trećeg izdanja The Colourist.

Možete istražiti živopisnu kuću za iznajmljivanje Rachael Jackson i ekscentrično englesko boravište Adama Calkina; slijedite Annie ulicama Maroka; obilazak Brooklyna s Chalk Paint® Stockistom zastupnikom i urođenikom Big Apple Andrea Romeo; otkriti ljekovite moći kreativnih projekata; i naučite najbolji način korištenja ekskluzivnih besplatnih šablona u stilu Art Deco-a koje su uključene u svaki “Bookazin”. Sve to i još više u 132 stranica prepunih izvrsno uređenog stila i strasti, ljubaznošću kreativnih gurua širom svijeta!

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

                                                        “Pokretanje časopisa nadahnut s puno boja oduvijek je bio moj san!” 
     “Pođite sa mnom širom svijeta kako biste upoznali umjetnike i dizajnere koji koriste boju i uzorak i bojaju na svoj poseban način.”
                                                                                                                                                                                                   – ANNIE SLOAN