Knjiga: CHARLESTON: KUĆA I VRT U BLOMSBURY-JU

22.00 (165.76 kn)

Autori: Quentin Bell i Virginia Nicholson

U čast Annieine suradnje s Charlestonom, sada možemo ponuditi ovu mjerodavnu knjigu o Charlestonu na prodaju. Istražite fascinantnu povijest samog Charleston imanja i briljantnih ličnosti koje su tamo živjele. Otkrijte ideologiju iza ovog živog svetišta umjetnosti i dizajna i dopustite da strast za kreativnošću koja ih je vodila u njihovim nastojanjima nadahne i utječe na vaš rad.

U ovom osvježenom izdanju izvorne publikacije iz 1997. godine, posebno naručene fotografije Gavina Kingcombea udahnjuju život šarenim interijerima i vrtu seoske kuće u Sussexu, dok ažurirani tekst i opisi Virginije Nicholson prikazuju evoluciju Charlestona koji nastavlja nadahnjivati ​​nove generacije.

Vodeći čitatelje kroz svaku prostoriju kuće Quentin Bell, sin Vanesse Bell, proživljava stara sjećanja; uključujući T.S. Eliot je došao na večeru i postavlja predstave u Studiju, dok Virginia Nicholson opisuje umjetničke tehnike (šabloniranje, vezenje, slikanje, skulptura, keramika i više) korištene za ukrašavanje i oživljavanje nekada jednostavne seoske kuće.

Otkrijte više o suradnji Annie Sloan s Charlestonom u nastavku.

Samo 2 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Annie je otkrila grupu Bloomsbury umjetnika i njihovo seosko sklonište, seosku kuću u Charlestonu, dok je studirala likovnu umjetnost. Kada se 2018. ukazala prilika za suradnju s Charleston Trust-om na stvaranju jedinstvene palete boja Chalk Paint™, Annie je to bilo ostvarenje sna.

ŠTO JE CHARLESTON? Charleston je engleska seoska kuća smještena duboko u krajoliku Sussexa. Godine 1916. Charleston je postao dom umjetnika grupe Bloomsbury Vanesse Bell i Duncana Granta; dva najradikalnija i najutjecajnija britanska umjetnika dvadesetog stoljeća. Kuća je imala politiku otvorenih vrata i često je ugostila kolege intelektualce, uključujući Virginiju Woolf, E.M. Forstera i Rogera Fryja. Tijekom sljedećih 50 godina transformirali su Charleston, iz neugledne seoske kuće iz sedamnaestog stoljeća, u dekorativno remek-djelo – donoseći eksperimentalni jezik modernizma u svoj dom.   Grupa Bloomsbury uključivala je neke od pionirskih umjetnika, pisaca i mislilaca dvadesetog stoljeća – ljude koji su vjerovali u raspravu, kreativnost, ljepotu, inovaciju i istinu i čiji su radovi bili vođeni osjećajem za zabavu, slobodu i nepoštovanje. Annie je tu inspiraciju usmjerila u svaku od boja i proizvoda koje je dizajnirala za ovu suradnju – Tilton, Firle i Rodmell. Otkrijte i Charleston paket ovdje.

Možda će vam se također svidjeti…