Annie Sloan Bookazine – THE COLOURIST IZDANJE 6

12.48 (94.03 kn)

Colourist je jedinstveni “Bookazine” (uvodnik poput časopisa, bez reklama poput knjige) posvećen dijeljenju strasti Annie Sloan za bojom. To je zbirna dvogodišnja publikacija koja sadrži 132 pažljivo odabrane stranice.

Vratila se i bolja je nego ikad! Ovo vruće ružičasto izdanje proslavljenog “bookazina” Annie Sloan, The Colourist, usredotočuje se na paletu Chalk Paint® boja Capri Pink, Oxford Navy i Old White.

Ekskluzivni besplatni poklon ovog izdanja je cvjetna šablona uz koju su uključene instrukcije od početnog koraka do krajnjeg od same Annie Sloan. Postoji pet drugih “Step-by-Step” projekata, kao i obično, plus instrukcije za obojeni namještaj tijekom cijelog razgovora i intervju s Annie-nom “Painter-in-Residence” umjetnicom u rezidenciji, Golub i Pip. Ostale redovite značajke dobrodošlice uključuju tri kućne ture, priču u boji – o povijesti šokantne ružičaste boje i putovanje u San Francisco s Annie Chalk Paint® stručnjacima u gradu. Ne zaboravljajući značajke na maksimalizmu, Marimekko, Schiaparelli i još mnogo toga kako bi vas vaši kreativni sokovi potaknuli i dignuli vas iz udobnosti vaše fotelje.

Annie je toliko sigurna da će vam se svidjeti i dijeli skrivenu poveznicu, omogućavajući vam da pregledate stranice trenutnog izdanja!

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

                                                        “Pokretanje časopisa nadahnut s puno boja oduvijek je bio moj san!” 
     “Pođite sa mnom širom svijeta kako biste upoznali umjetnike i dizajnere koji koriste boju i uzorak i bojaju na svoj poseban način.”
                                                                                                                                                                                                   – ANNIE SLOAN