Annie Sloan Bookazine – THE COLOURIST IZDANJE 4

12.48 (94.03 kn)

Colourist je jedinstveni “Bookazine” (uvodnik poput časopisa, bez reklama poput knjige) posvećen dijeljenju strasti za Annie Sloan Chalk Paint® bojom. To je zbirna dvogodišnja publikacija koja sadrži 132 pažljivo odabrane stranice.

Broj 4 časopisa Colourist slavi 30. godišnjicu Annie Sloan Chalk Paint® boje. Usredotočujući se na neutralnu paletu Old White i Graphite boje uz prskanje Lem Lema, ovo izdanje također sadrži sedefasti premaz Pearlescent Glaze, poseban, potpuno novi, slavljenički proizvod za 2020. godinu!

Na ovim sjajnim stranicama pronaći ćete gozbu antiknih stvari u Round Topu u Teksasu; domaće ture koje odišu ljubaznošću sjajno eklektične Ildiko Horvath; nevjerojatne uštede prostora nizozemske teglenice Trudy Ooyman; i riznicu umjetnosti Farleys House. A da ne spominjemo ovosezonske šablone uzorka Toile i kako ga koristiti, kao i specijalno predstavljanje Annieinog posebno dizajniranog Oxford Toilea; žene koje su promijenile karijeru i koje su svoju kreativnost shvatile ozbiljno i pokrenule tvrtke i koliko im se to isplatilo; najbolji načini korištenja bijele boje u vašem domu i u kombinaciji s kojim bojama. I na kraju, ali ne najmanje važno, najdraže stranice korak-po-korak, koje zajamčeno nadahnjuju slikare širom svijeta.

Da biste saznali više o Colouristu, kliknite ovdje. Annie je toliko sigurna da će vam se svidjeti, dijeli ovaj skriveni uzorak, omogućavajući vam da pregledate stranice izdanja 4!

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

                                                        “Pokretanje časopisa nadahnut s puno boja oduvijek je bio moj san!” 
     “Pođite sa mnom širom svijeta kako biste upoznali umjetnike i dizajnere koji koriste boju i uzorak i bojaju na svoj poseban način.”
                                                                                                                                                                                                   – ANNIE SLOAN