Annie Sloan Bookazine – THE COLOURIST IZDANJE 5

12.48 (94.03 kn)

Colourist je jedinstveni “Bookazine” (uvodnik poput časopisa, bez reklama poput knjige) posvećen dijeljenju strasti za Annie Sloan Chalk Paint® bojom. To je zbirna dvogodišnja publikacija koja sadrži 132 pažljivo odabrane stranice.

U 5. broju fokusira se na toplinu i začine; tema se usredotočuje na radosnu paletu Chalk Paint® boja od Barcelona Orange, Emperor’s Silk i Antoinette, a prikazuje ekskluzivne fotografije s Annieinog putovanja u Indiju u siječnju 2020. Također su predstavljeni „30 najboljih savjeta za 30 godina Chalk Paint® boje“, kreativni “Lockdown” projekti, kućne ture i “uradi sam” upute, žene koje mijenjaju karijeru i ponovno oživljavanje chintza. Otkrijte kako su se umjetnici namještaja nadahnuli starinskim dijagramima teorije boja i putuju svijetom boja – doslovno i figurativno, od indijskih tržišta začina do švedskih arhipelaga.

Ovo izdanje također sadrži “vintage” starinski plakat grafikona boja nadahnut Cavallinijevim stilom, koji je dizajnirao Felix Sloan.

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

                                                        “Pokretanje časopisa nadahnut s puno boja oduvijek je bio moj san!” 
     “Pođite sa mnom širom svijeta kako biste upoznali umjetnike i dizajnere koji koriste boju i uzorak i bojaju na svoj poseban način.”
                                                                                                                                                                                                   – ANNIE SLOAN