Annie Sloan Chalk Paint® Black Wax – crni vosak

9.55 (71.95 kn) 20.58 (155.06 kn)

Crni vosak Black Chalk Paint® Wax dat će hladan, taman završetak vašoj boji, donoseći teksturu u utorima namještaja i ističući tragove kista, kao i potamnjujući i obogaćujući boje. Koristite ga s prozirnim voskom Clear Chalk Paint® Wax za “zaključavanje” i zaštitu boje na namještaju i na zidovima obojenih dekorativnom bojom Chalk Paint®.

Količine:
120 ml
500 ml

Opis

Nakon bojanja, namještaj koji namjenjen za unutrašnjost zatvorite tankom podlogom prozirnog voska Clear Chalk Paint® Wax, uklanjajući višak čistom krpicom koja ne ostavlja dlačice. Zatim nanesite crni vosak Black Chalk Paint® Wax, gurajući ga kako biste dobili i otkrili tragove kista i pukotine, pore na namještaju. Obrišite višak prozirnim voskom Clear Chalk Paint® Wax i krpicom, vodeći računa da je svaki dio vašeg komada prije barem jednom namazan prozirnim voskom (jer ukoliko nanosite samo crni vosak direktno na boju, nećete moći odstraniti neželjeni višak crnog voska).

Za njegu: nakon sušenja (cca. 2 dana) voska namještaj obrišite uobičajeno vlažnom krpom.

Chalk Paint® vosak nije prikladan za namještaj koji je izložen za vanjsku upotrebu. Koristite Chalk Paint® lak za sav namještaj i za sve na otvorenom.

Za detaljna uputstva pročitajte Fact Sheet Chalk Paint® ili pogledajte link Savjeti i inspiracija za više ideja i nadahnuća koji će vam pomoći da započnete s bojanjem.

Više informacija – uključujući zdravlje i sigurnost pronađite ovdje.

Dodatne informacije

Težina N/A
Pakiranje

120 ml, 2500 ml, 500 ml