Annie Sloan Loose Leaf Metal Booklets – labavi listići za pozlatu

13.01 (98.02 kn)

Annie Sloan Loose Leaf Metal Booklets – labavi listići za pozlatu pristupačniji su od transfer listića za pozlatu i savršen su izbor za većinu pozlata. Posebno su dobri za rezbarene površine. Odaberite između zlata, srebra i bakra. Nanesite ih sa Annie Sloan Gold Size ljepilom.

Opis

Annie Sloan labavi metalni listići za pozlatu dostupni su u karticama od 20 listova, dovoljno da pokrije oko 0,49 metara kvadratnih. Svaki je list dimenzija 140 mm x 140 mm.

Upotrijebite list s rukama lagano poprašenim s puderom za bebe i zalijepite list na površinu premazanu Annie Sloan Gold Size ljepilom. Za detaljne instrukcije slijedite korake iz videa u nastavku.

List imitacije zlata ponekad se naziva i “nizozemsko zlato”, a izrađen je od mesinga. Ovaj list s vremenom će potamniti, pa nanesite sloj prozirnog voska Clear Chalk Paint® Wax preko vaše pozlaćene površine kako biste ga zaštitili.

List imitacije srebra izrađen je od aluminija. Da bi izgledalo poput vintage srebra, nanesite tanki sloj prozirnog voska Clear Chalk Paint® Wax i sloj tamnog voska Dark Chalk Paint® Wax.

List imitacije bakra izrađen je od bakra koji potamni, pa nanesite sloj prozirnog voska Clear Chalk Paint® Wax preko vaše pozlaćene površine da biste ga zaštitili.

Za više informacija i detaljne upute, pogledajte informativni list o Annie Sloan  listićima za pozlatu..

Dodatne informacije

Pakiranje

Bakar (Copper), Srebro (Silver), Zlato (Gold)