Annie Sloan Transfer Leaf Metal Booklets – transfer listići za pozaltu

15.93 (120.02 kn)

Annie Sloan Transfer Leaf Metal Booklets – transfer listići za pozaltu korisni su za pozlaćivanje velikih površina, poput zidova ili velikog komada namještaja. Lagano se lijepe na površinu što omogućuje lako uzimanje i nanošenje lista na površinu.
Odaberite između zlata, srebra i bakra.
Zalijepite list na površinu premazanu Annie Sloan Gold Size ljepilom.

Opis

Odaberite između zlata, srebra i bakra. Annie Sloan transfer metalni listić dostupni su karticama od 25 listova, dovoljno da pokrije oko 0,49 metara kvadratnih. Svaki je list dimenzija 140 mm x 140 mm.

Zalijepite list na površinu premazanu Annie Sloan Gold Size ljepilom. Za detaljne instrukcije slijedite korake iz videa u nastavku.

List imitacije zlata ponekad se naziva i “nizozemsko zlato”, a izrađen je od mesinga. Ovaj list s vremenom će potamniti, pa nanesite sloj prozirnog voska Clear Chalk Paint® Wax preko vaše pozlaćene površine kako biste ga zaštitili.

List imitacije srebra izrađen je od aluminija. Da bi izgledalo poput vintage srebra, nanesite tanki sloj prozirnog voska Clear Chalk Paint® Wax i sloj tamnog voska Dark Chalk Paint® Wax.

List imitacije bakra izrađen je od bakra koji potamni, pa nanesite sloj prozirnog voska Clear Chalk Paint® Wax preko vaše pozlaćene površine da biste ga zaštitili.

Za više informacija i detaljne upute, pogledajte informativni list o Annie Sloan transfer listićima za pozlatu..

Dodatne informacije

Pakiranje

Bakar (Copper), Srebro (Silver), Zlato (Gold)