Annie Sloan RHS DECOUPAGE PAPIRI “MINT”

18.58 (139.99 kn)

“Mint” je profinjeni i graciozni botanički cvjetni papir iz Annie Sloan kolekcije u suradnji sa Kraljevskim hortikulturnim društvom (RHS). Ove elegantne akvarele metvice izradio je Pierre François Ledoulx, slikar cvijeća i insekata iz Bruxellesa. Ove jednostavne botaničke biljke izgledale bi nevjerojatno kao dio kuhinjskog ili vrtnog prostora. Tiskane su na neobojanom papirnatom papiru, dizajniranom da se uskladi sa pozadinom oslikanom u Old White boji (Old White boja je dostupna kao Chalk Paint® boja i kao Annie Sloan Wall Paint zidna boja).

*Preuzeto iz svezaka I knjige “Regne Vegetal” (oko 1790.-1820.) koji sadrži botaničke crteže najmanje četiri identificirana umjetnika. “Regne Vegetal” je sastavio barun Joseph van Huerne i izvorno uvezan kao set od 4 albuma. Dva od ovih prekrasnih svezaka nalaze se u kolekciji RHS Lindley.

®Kraljevsko hortikulturno društvo (eng. Royal Horticultural Society) i njegov logotip su zaštitni znakovi The Royal Horticultural Society (registrirani dobrotvorni broj 222879/SC038262) i koriste se pod licencom RHS Enterprises Limited.

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Svi decaoupage papiri je Annie Sloan radila u suradnji s Kraljevskim hortikulturnim društvom, uključujući geometrijske dizajne te floru i faunu, tiskani su na obojenim papirnim papirima. Dizajnirani su tako da najbolje funkcioniraju s Chalk Paint® bojama i Annie Sloan Image Medium lakom za transfer slike ili ljepilom za decoupage papir.

Pakiranje sadrži 2 x Decoupage papira. 30 gsm/ 11 lbs (težina papira).

Veličina: 700 mm (27,6″) x 480 mm (18,9″)