Annie Sloan šablona “FAUX BONE INLAY”

35.84 (270.04 kn)

Odajući počast tradicionalnom indijskom namještaju od umetnutih kostiju koji je uočen na Annie-inim avanturama u Rajasthanu, šablona Faux Bone Inlay izrađena je od tri odvojena dijela, uključujući glavni uzorak i odabir obruba i kuteva, zajedno s manjim ukrasima kako bi personalizirali vaš uzorak.

Obojite svoj komad koristeći dizajn šablone Faux Bone Inlay i Old White Chalk Paint® boje, ostavite da se osuši, a zatim nanesite Pearlescent Glaze premazom za autentičan indijski biserni sedefasti izgled (ovo je samo jedan od primjera i ideje za namještaj Bone Inlay).

Dostupno uz narudžbu

Opis

Anniene šablone izrađene su od izdržljive, perive, poluprozirne plastike (250 mikrona/10 mil Mylar) što ih čini ponovno upotrebljivim za više projekata. Nanesite svoju šablonu spužvastim valjkom ili kistom za šablone, ali ih prije zalijepite radi lakšeg nanošenja. Daljnje upute i ideje nalaze se na pakiranju.

Veličina šablone: 2 x A3, 1 x A4

Dimenzije uzorka – glavni uzorak: 343 mm x 132 mm
Dodatni elementi dizajna: pogledajte sliku u galeriji.

Faux Bone Inlay je trodijelni set šablona.

Nakon korištenja šablone: Očistite šablonu natapanjem u toploj vodi sa sapunom i nježno utrljajte bez ribanja kako bi se boja skinula a šablona ostala neoštećena.