Annie Sloan RHS DECOUPAGE PAPIRI “SONGBIRDS”

18.58 (139.99 kn)

Ovaj decoupage papir Annie Sloan je razvila sa Kraljevskim hortikulturnim društvom (RHS) i prikazuje neke od ilustracija faune iz RHS Lindley kolekcije. Ovaj papir za decoupage tehniku koristi ručno obojene gravirane stranice iz popularne publikacije iz 1819. koje prikazuju tri prekrasne ptice pjevice koje se gnijezde među lišćem. Ovdje je predstavljena Tomtits, Redpolls i Pied Finches. Tiskane su na neobojanom papirnatom papiru, dizajniranom da se uskladi sa pozadinom oslikanom u Old White boji (Old White je dostupna kao Chalk Paint® boja i Annie Sloan Wall Paint zidna boja).

* “Šest ptica, točno nacrtanih i obojenih prema prirodi, s potpunim uputama za mladog umjetnika” Georgea Brookshawa, osmišljen kao pratilac “Traktat o slikanju cvijeća”. Svaka ploča u boji ima odgovarajuću neobojenu ploču tako da čitatelj može kopirati ilustraciju u boji. Brookshaw (1751-1823) bio je umjetnik i učitelj slikanja cvijeća koji je izlagao na Kraljevskoj akademiji 1819. godine.

®Kraljevsko hortikulturno društvo (eng. Royal Horticultural Society) i njegov logotip su zaštitni znakovi The Royal Horticultural Society (registrirani dobrotvorni broj 222879/SC038262) i koriste se pod licencom RHS Enterprises Limited.

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Svi decaoupage papiri je Annie Sloan radila u suradnji s Kraljevskim hortikulturnim društvom, uključujući geometrijske dizajne te floru i faunu, tiskani su na obojenim papirnim papirima. Dizajnirani su tako da najbolje funkcioniraju s Chalk Paint® bojama i Annie Sloan Image Medium lakom za transfer slike ili ljepilom za decoupage papir.

Pakiranje sadrži 2 x Decoupage papira. 30 gsm/ 11 lbs (težina papira).

Veličina: 700 mm (27,6″) x 480 mm (18,9″)