Annie Sloan RHS DECOUPAGE PAPIRI “WINGED WILDLIFE”

18.58 (139.99 kn)

Winged Wildlife prikazuje izvrsno zamršene ručno oslikane primjere leptira, moljaca i damičica. Koristite ovaj decoupage papir, koji je Annie Sloan razvila sa Kraljevskim hortikulturnim društvom (RHS) kao cijeli list ili kao pojedinačne izreze. Ove su ilustracije odabrane iz publikacije s kraja 18. stoljeća koja prikazuje “najljepšu i najzanimljiviju” floru i faunu iz europskih i kineskih vrtova. Predmeti ovdje uključuju neke od najatraktivnijih izuzetnih fauna prirode na pozadini Graphite boje (dostupna i kao Chalk Paint® boja i Annie Sloan Wall Paint zidna boja).

Puni naziv publikacije na kojoj su ovi crteži bili: “Collection precieuse et enluminée des fleurs les plus belles et les plus curieuses, qui se cultivent tant dans les jardins de la Chine, que dans ceux de l’Europe”. (Dragocjena i osvijetljena zbirka najljepšeg i najzanimljivijeg cvijeća, koje se uzgaja u vrtovima Kine koliko i europskih). Iako su umjetnici nepoznati, autor je Pierre Joseph Buchoz (1731.-1807.), francuski liječnik koji je također studirao, predavao i pisao o botaničkim i prirodnim temama.

®Kraljevsko hortikulturno društvo (eng. Royal Horticultural Society) i njegov logotip su zaštitni znakovi The Royal Horticultural Society (registrirani dobrotvorni broj 222879/SC038262) i koriste se pod licencom RHS Enterprises Limited.

Samo 2 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Svi decaoupage papiri je Annie Sloan radila u suradnji s Kraljevskim hortikulturnim društvom, uključujući geometrijske dizajne te floru i faunu, tiskani su na obojenim papirnim papirima. Dizajnirani su tako da najbolje funkcioniraju s Chalk Paint® bojama i Annie Sloan Image Medium lakom za transfer slike ili ljepilom za decoupage papir.

Pakiranje sadrži 2 x Decoupage papira. 30 gsm/ 11 lbs (težina papira).

Veličina: 700 mm (27,6″) x 480 mm (18,9″)