Annie Sloan šablona “MEADOW FLOWERS”

23.36 (176.01 kn)

Šablona Meadow Flowers sadrži nježne cvjetove kravljeg peršina, tratinčice, fritillaries i djeteline s divljim travama, podsjećajući na cvjetove koji svako ljeto osvjetljavaju Port Meadow u Annie-noj kući u Oxfordu.

Ovo je potpuno svestran dizajn u velikoj tradiciji botaničkih i cvjetnih šablona. Može se prilagoditi tradicionalnim, modernim ili retro interijerima, ovisno o tome koristite li neutralne, svijetle ili jake pastelne boje za oblikovanje dizajna. Slijedite od zidova do namještaja kako biste stvorili duhovitu obrub od poljskog cvijeća

Dostupno uz narudžbu

Opis

Anniene šablone izrađene su od izdržljive, perive, poluprozirne plastike (250 mikrona/10 mil Mylar) što ih čini ponovno upotrebljivim za više projekata. Nanesite svoju šablonu spužvastim valjkom ili kistom za šablone, ali ih prije zalijepite radi lakšeg nanošenja. Daljnje upute i ideje nalaze se na pakiranju.

Veličina šablone: A3

Dimenzije uzorka – glavni uzorak: 286 mm x 256 mm
Dizajn trave: 85 mm x 256 mm – pogledajte sliku u galeriji.

Nakon korištenja šablone: Očistite šablonu natapanjem u toploj vodi sa sapunom i nježno utrljajte bez ribanja kako bi se boja skinula a šablona ostala neoštećena.