Annie Sloan Satin Paint – satenska boja Pointe Silk

34.51 (260.02 kn)

Annie Sloan Satin Paint satenska boja Pointe Silk mekana, nježna ružičasta boja inspirirana je uljepšanim tonovima baletnih papuča. Blagi sjaj naše satenske boje Annie Sloan savršeno se uklapa u ovu nježnu ružičastu boju.

Količina:
750 ml – prekrije približno 11 m2

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Dostupna je u količini od 750 ml. 750 ml je dovoljno za pokrivanje otprilike 11 m2.

Annie Sloan Satin Paint satenska boja je periva, brzosušeća, unutarnja boja na bazi vode s niskim sadržajem hlapivih organskih spojeva – HOS-a (VOC-a) s 10 % sjaja. Boja ne smrdi. Certificirana je kao sigurna za igračke s A+ EU ocjenom za zrak u zatvorenom prostoru.

Prije nego počnete, upoznajte se s osnovama s informacijskim listom za ovu satensku boju.

Sve površine moraju biti čiste, suhe i očišćene od prašine, krhotina ili onečišćenja na bazi ulja prije nanošenja Annie Sloan satenske boje. Savjetujemo korištenje deterdženta na bazi vode kao što je sapun za temeljito čišćenje. Ako bojite metalnu površinu, savjetujemo da ispod satenske boje nanesete specijalizirani temeljni premaz. Nema potrebe nanositi vosak ili lak nakon Annie Sloan satenske boje.

Annie Sloan satenska boja formulirana je za unutarnju upotrebu na drvu i metalu, a ima dvije glavne namjene:

  1.  dizajnirana je da se koristi u kombinaciji s Annie Sloan zidnom bojom na lajsnama, štrokaturama, glodalima, arhitravima, vratima i drugim prometnim dijelovima doma.
  2.  razvijena je kako bi ponudila suvremeno rješenje “u jednom koraku” za bojanje drvenog i metalnog namještaja. Na Annie Sloan satensku boju nije potrebno nanositi vosak ili lak.

Prilikom bojanja podova, vanjskih komada ili površina ili za stvaranje ukrasnih i dekorativnih efekata, preporučujemo Annie Sloan Chalk Paint® boje . Kliknite ovdje da istražite asortiman Annie Sloan Chalk Paint® boja.

Imajte na umu da će se boje prikazane ovdje razlikovati ovisno o postavkama zaslona. Ne možemo jamčiti da će boje točno odgovarati boji koju vidite na ekranu. Ako ste u nedoumici, najprije naručite ton kartu.