Posh Chalk Precious Metalic Paste – plemenite metalne glatke paste

20.57 (154.98 kn)

Posh Chalk Precious Metalic Paste – plemenite metalne glatke paste
Posh Chalk plemenite metalne paste sjajnije su boje od standardnih Posh Chalk metalnih pasta. Idealne su za rukotvorine, preuređivanje, ukrašavanje, restauraciju namještaja i projekte uređenja interijera. Zamislite pastu koju možete modelirati, ali čak i više od toga na Posh Chalk način.
Ukoliko želite teksturu, kada ste nanijeli pastu na površinu, dok je još mokra, zagrijte je sa sušilom za kosu ili toplinskim pištoljem. Ukoliko želite stvoriti još ljepši efekt teksture pomiješajte pastu s Posh Chalk dijamantnom prahom.
Ova pasta je proizvod “sve u jednom” koji je prikladan i za vanjsku upotrebu.

Posh Chalk Metallic Precious Paste – Radiant Silver
Blistva po imenu, blistva po naravi. Kao i sve plemenite paste (Precious paste), Radiant Silver je pasta koja ima duboku, pravu boju i može se smatrati sjajnijom bojom od ostalih Posh Chalk metalic pasta. Savršeno za korištenje u dizajnu interijera i projektima preuređenja i renoviranja namještaja.

Posh Chalk Metallic Precious Paste – bijelo zlato
Suptilna i sedefasta plemenita pasta od bijelog zlata savršena je za vjenčanja, krštenja ili za dodavanje daška klase preuređenom namještaju i projektima dizajna interijera.

Posh Chalk Metallic Precious Paste – 24k zlato
Ova živopisna pasta na bazi vode oplemljena sa 24k zlatom idealna je za rukotvorine, projekte preuređenja, restauracije namještaja i dizajna interijera.

Dodatne informacije

Težina 170 kg
Boja:

Radiant Silver, White Gold, 24k Gold