Saltwash® prah (113 g (4 oz) / 283 g (10 oz) )

20.04 (150.99 kn) 25.35 (191.00 kn)

Saltwash® prah dostupan je u dvije veličine – limenka od 113 g (4 oz) i od 283 g (10 oz).
Limenka od 4 oz kada se pomiješa s bojom po izboru, mješavina će pokriti otprilike površinu od 3-5 m2, dok će limenka od 10 oz kada se pomiješa s bojom po izboru pokriti otprilike površinu od 15-20 m2.
Uz Saltwash® limenke u cijenu su uključene odgovarajuće Saltwash® posudice za miješanje koje će vam pomoći da zapamtite i zapišete količine za vaš slijedeći Saltwash® projekt! Posudice su idealne za miješanje Saltwash® praha s vašom omiljenom bojom i jasno pokazuje mjerenje u uncama i mililitrima, zajedno s prilagođenom Saltwash® omjerom za prikaz približnih omjera Saltwash® i boja kao što su Milk Paint boja, Annie Sloan Chalk Paint® boja, lateks i akrilna boja.

SKU: N/A Kategorija: Oznake , , , ,

Opis

Saltwash® prah je proizvod osmišljen kako bi se stvorio jedinstven istrošen izgled pod utjecajem vremenskih prilika I uvjeta, slojevit izgled natopljen suncem i slanim zrakom u samo tri brza koraka. Saltwash® prah napravljen je od prave morske soli pa ćete primijetiti da se brzo suši i ima odlično prianjanje. Može se umiješati u bilo koju vrstu boje (lates, akril, Annie Sloan Chalk Paint® boju, Milk Paint), ili završnu obradu i uvijek se koristi kao osnovni premaz. Kada se pomiješa do željene konzistencije, Saltwash® se može nanijeti na gotovo svaku površinu koju želite obojati. Izvorno namijenjen namještaju, Saltwash® također može dati jedinstven izgled zidovima, podovima, metalu, staklu, tkanini, pa čak i plastici. Saltwash® prah je proizvod bez HOS-a (VOC-a) i svi sastojci se smatraju sigurnima u normalnom radnom okruženju. U Saltwash-u® vrlo su svjesni sigurnosti, stoga preporučujemo da uvijek poduzmete odgovarajuće sigurnosne mjere. Zbog finog sastava Saltwash® praha, predlažemo nošenje odgovarajuće zaštite za disanje i oči prilikom miješanja i brušenja. Saltwash® se proizvodi u SAD-u.

Dodatne informacije

Količina

4 oz, 10 oz