Annie Sloan Chalk Paint® Dark Wax – tamni vosak

9.55 (71.95 kn) 20.58 (155.06 kn)

Nanesite tamni vosak Dark Chalk Paint® Wax kako biste ostarili vaše obojane komade ili istaknuli tragove četke ili kista, pukotine i teksturu na namještaju. Koristite ga s najprije sa prozirnim voskom Clear Chalk Paint® Wax kako bi prije “zaključali” i zaštitili boju na namještaju ili zidovima obojenih dekorativnom bojom Chalk Paint®.

Količine:
120 ml
500 ml

Opis

Nakon bojanja, namještaj koji namjenjen za unutrašnjost zatvorite tankom podlogom prozirnog voska Clear Chalk Paint® Wax, uklanjajući višak čistom krpicom koja ne ostavlja dlačice. Zatim nanesite tamni vosak Dark Chalk Paint® Wax, gurajući ga kako biste dobili i otkrili tragove kista i pukotine, pore na namještaju. Obrišite višak prozirnim voskom Clear Chalk Paint® Wax i krpicom, vodeći računa da je svaki dio vašeg komada prije barem jednom namazan prozirnim voskom (jer ukoliko nanosite samo tamni vosak direktno na boju, nećete moći odstraniti neželjeni višak tamnog voska).

Za njegu: nakon sušenja (cca. 2 dana) voska namještaj obrišite uobičajeno vlažnom krpom.

Chalk Paint® vosak nije prikladan za namještaj koji je izložen za vanjsku upotrebu. Koristite Chalk Paint® lak za sve na otvorenom.

Za detaljna uputstva pročitajte Fact Sheet Chalk Paint® ili pogledajte link Savjeti i inspiracija za više ideja i nadahnuća koji će vam pomoći da započnete s bojanjem.

Više informacija – uključujući zdravlje i sigurnost pronađite ovdje.

Dodatne informacije

Težina N/A
Pakiranje

120 ml, 2500 ml, 500 ml