Old Ochre

9.02 (67.96 kn) 33.85 (255.04 kn)

Old Ochre je izblijedjela zatamnjena krem ​​Chalk Paint® boja koja se viđa na starom francuskom obojenom namještaju, drvenoj građi i vanjskim dijelovima vrata. Nanesite tamni vosak Dark Chalk Paint® Wax kako biste boju učinili intenzivnijom i privlačnijom kao u Parizu ili je održavajte čistom kao neutralnu foliju za ostale boje.

Količine:
120 ml (za približno 1,5 m2)
1 l (za približno 10-13 m2).
Pogledajte praktični Vodič za pokrivnost Chalk Paint® boje.

Opis

Annie Sloan Chalk Paint® je ekološki prihvatljiva, visoko pigmentirana boja na bazi vode.
To je netoksična boja, bez olova, bez kiselina, bez mirisa i s vrlo niskim sadržajem HOS-a (hlapljivih organskih spojeva).
U većini slučajeva jedan je sloj boje dovoljan za pokrivanje, čak i na tamnoj pozadini. Boje su vrlo jednostavne za upotrebu, boje Chalk Paint® prikladne su za bilo koju površinu (drvo, metal, plastika, beton, keramika, tekstil, zidovi itd.) i, što je najvažnije, ne zahtijevaju nikakvu pripremu prije bojanja, poput brušenja ili nanošenje temeljnog predpremaza (“primer-a). Može se bojiti preko lakirane, obojene ili voštane površine ili preko ljepljenih ploča ili tapeta. Prekriva uglavnom sve površine. Prije uvijek možete testirati mali komad površine.

  1. Nakon bojanja potrebno je namještaj ili površinu zaštiti slojem prozirnog voska Chalk Paint®.
  2. Niste sigurni koliko je potrebno kupiti Chalk Paint® boje? Pogledajte praktični Vodič za pokrivnost Chalk Paint® boje.
  3. Prije nego što započnete, upoznajte se s Osnovama o Chalk Paint® bojama.
  4. Nakon bojanja, zatvoreni unutarnji namještaj zatvorite Chalk Paint® voskom. Podove i vanjski namještaj zatvorite Chalk Paint® lakom.
  5. Za više informacija pogledajte video vodiče na linku Savjeti i inspiracija ili link Annie Sloan Chalk Paint® – tehnike i savjeti koji će vam pomoći da započnete bojanje.
  6. Mučite se odabrati boju? Ton karta koristi prave uzorke boje kako bi vam dala točan uzorak boje.
  7. Napominjemo da se ovdje prikazane boje razlikuju ovisno o postavkama zaslona. Ne možemo jamčiti da će se boje boje točno podudarati s bojom koju vidite na ekranu. Ako sumnjate, prvo naručite kartu boja.

Dodatne informacije

Težina N/A
Pakiranje

1 litra, 120 ml, 500 ml