Capability Green – NOVO!

9.02 (67.96 kn) 33.85 (255.04 kn)

Capability Green je topla, prirodna zelena inspirirana ljepotom engleskog krajolika. Upotrijebite je kako biste unijeli umirujuće kvalitete vani, unutra. Ime je naklon na bujne vrtove engleskog krajobraznog vrtlara iz 18. stoljeća Lancelota “Capability” Browna, koji je do danas ostao najslavniji engleski vrtlar. Njegova najveća djela spajala su valoviti krajolik neukroćenih seoskih parkova s ​​cvjetnim vrtovima i ha-ha zidovima.

Boja je nježna i umirujuća za oko, Capability Green dobro funkcionira s većinom drugih boja u paleti, ali posebno dobro kao neutralna baza uz plavu (Sveska Blue), ružičastu (Scandinavian Pink) i žutu (English Yellow).

Capability Green posebno je razvijen zajedno s prijateljima od Annie Sloan iz ®The Royal Horticultural Society (RHS) (Kraljevskog hortikulturnog društva) kako bi proslavili sjajan engleski krajolik.

®Kraljevsko hortikulturno društvo. Zaštitni znakovi Kraljevskog hortikulturnog društva (Registrirana dobrotvorna organizacija br. 222879/SC038262) koji se koriste prema licenci RHS Enterprises Limited.

Količine:
120 ml (za približno 1,5 m2)
1 l (za približno 10-13 m2).
Pogledajte praktični Vodič za pokrivnost Chalk Paint® boje.

Opis

Annie Sloan Chalk Paint® je ekološki prihvatljiva, visoko pigmentirana boja na bazi vode.
To je netoksična boja, bez olova, bez kiselina, bez mirisa i s vrlo niskim sadržajem HOS-a (hlapljivih organskih spojeva).
U većini slučajeva jedan je sloj boje dovoljan za pokrivanje, čak i na tamnoj pozadini. Boje su vrlo jednostavne za upotrebu, boje Chalk Paint® prikladne su za bilo koju površinu (drvo, metal, plastika, beton, keramika, tekstil, zidovi itd.) i, što je najvažnije, ne zahtijevaju nikakvu pripremu prije bojanja, poput brušenja ili nanošenje temeljnog predpremaza (“primer-a). Može se bojiti preko lakirane, obojene ili voštane površine ili preko ljepljenih ploča ili tapeta. Prekriva uglavnom sve površine. Prije uvijek možete testirati mali komad površine.

  1. Nakon bojanja potrebno je namještaj ili površinu zaštiti slojem prozirnog voska Chalk Paint®.
  2. Niste sigurni koliko je potrebno kupiti Chalk Paint® boje? Pogledajte praktični Vodič za pokrivnost Chalk Paint® boje.
  3. Prije nego što započnete, upoznajte se s Osnovama o Chalk Paint® bojama.
  4. Nakon bojanja, zatvoreni unutarnji namještaj zatvorite Chalk Paint® voskom. Podove i vanjski namještaj zatvorite Chalk Paint® lakom.
  5. Za više informacija pogledajte video vodiče na linku Savjeti i inspiracija ili link Annie Sloan Chalk Paint® – tehnike i savjeti koji će vam pomoći da započnete bojanje.
  6. Mučite se odabrati boju? Ton karta koristi prave uzorke boje kako bi vam dala točan uzorak boje.
  7. Napominjemo da se ovdje prikazane boje razlikuju ovisno o postavkama zaslona. Ne možemo jamčiti da će se boje boje točno podudarati s bojom koju vidite na ekranu. Ako sumnjate, prvo naručite kartu boja.

Dodatne informacije

Težina N/A
Pakiranje

1 litra, 120 ml, 500 ml

Možda će vam se također svidjeti…